Home
Twitter

Voordelen kunstgras

Waarom kiezen zoveel mensen voor kunstgras? De belangrijkste voordelen zijn kostenbesparing en meer tijd om van je vrije tijd te genieten door aanzienlijk minder onderhoud. Hier zijn enkele voordelen:

Sierwaarde

GardenGrass werd vooral ontworpen voor privé tuinen, stedelijke/commerciële tuinaanleg, vrijetijdsactiviteiten en speelterreinen. GardenGrass levert een revolutionair en uitgebreid assortiment van producten dat perfect is voor al uw behoeften in de tuin, met een unieke combinatie van schoonheid, duurzaamheid en kwaliteit.

Onderhoudsvriendelijk

Kunstgras hoeft nauwelijks onderhouden te worden. Tijdens de zomer moet natuurgras bijna dagelijks onderhouden worden, maar met kunstgras kunt u uw tijd aan andere zaken te besteden in plaats van het gras te maaien of te besproeien. Ook voor vakantiehuizen biedt GardenGrass de perfecte oplossing.

Bespaar water en geld

Natuurgras heeft in de zomer regelmatig water nodig. Bij kunstgras is dit niet het geval. Zodoende bespaart u een aanzienlijke hoeveelheid water en geld. Ook voor vakantiehuizen biedt Garden Grass hierdoor de perfecte en kostenbesparende oplossing.

Het milieu

GardenGrass neemt haar verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu zeer serieus. De ultramoderne fabriek in Genemuiden is zodanig ingericht dat we erin geslaagd zijn om de totale uitstoot en het niet-recycleerbare afval drastisch terug te schroeven.


© 2019 GardenGrass Kunstgras

Realisatie: Sybit - Software op Maat