Home
Twitter

Veiligheid & Mileu

Mileu
Om vandaag een verantwoordelijk, ethisch bedrijf te zijn, moeten we verder gaan dan “Business as usual” er is een investering voor vereist in de maatschappij en in het milieu. Bij GardenGrass erkennen we deze verantwoordelijkheid als belangrijke speler in de sector. Vandaag maakt het milieu een integraal deel uit van wat in overweging wordt genomen voor de productie en de strategieën van ons bedrijf van productontwikkeling en productie tot het recycleren onze producten.

Brandveiligheid
GardenGrass heeft hun zijn kunstgras door de TNO laten testen op brandveiligheid. Ons kunstgras heeft de hoogste norm van brandveiligheid. Het kunstgras is zelfdovend, mits het op de juiste wijze is geïnstalleerd. Informeer bij uw verkooppunt hoe zij u hierbij kunnen helpen.

Veilige speelplek voor uw kinderen en huisdieren
Er zijn vele verschillende soorten kunstgras. Zo is er ook veiligheidsgras speciaal gemaakt voor kinderen. Veiligheidsgras is speciaal gemaakt voor kinderen en huisdieren. Veiligheidsgras bevat valdempende platen die zorgen dat u kind zacht valt. Zo zijn er verschillende soorten veiligheidsgras:
-Basis veiligheidsgras
Deze veiligheidgras is gemaakt voor tijdens het spelen van kinderen. Tijdens het spelen vallen de kinderen wel eens en daarom wilt u natuurlijk dat u kind zacht valt. Hiervoor is basis veiligheidsgras gemaakt.
-Veiligheidsgras extra
Deze veiligheidsgras is gemaakt voor onder speelattributen. Kinderen spelen graag op speelattributen dit moet natuurlijk wel veilig gebeuren. Wij hebben hiervoor speciaal veiligheidsgras extra ontwikkeld. De maximale valhoogte is 2,1 meter.
-Veiligheidsgras maximum
Deze veiligheidsgras is ontwikkeld voor speelattributen waar kinderen van af kunnen vallen tot maximaal 3 meter. Deze worden gelegd onder hoge glijbanen.


© 2019 GardenGrass Kunstgras

Realisatie: Sybit - Software op Maat